• Vaccinationer

  læs mere
 • Aktuelt

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

Influenzavaccination 2021/2022:

 

Fra 1. oktober kan du gratis blive vaccineret mod influenza hvis du falder indenfor nedenstående grupper.

 • Alle personer, der er fyldt 65 år inden den 15. januar 2022
 • Personer, der lever med kroniske sygdomme som:
  – Kronisk lungesygdom
  – Hjerte- og karsygdomme (undtaget isoleret forhøjet blodtryk)
  – Diabetes 1 eller 2
  – Medfødt eller erhvervet immundefekt
  – Påvirket respiration på grund af nedsat muskelkraft
  – Kronisk lever- og nyresvigt
  – Andre kroniske sygdomme, hvor tilstanden ifølge lægens vurdering medfører, at influenza udgør en alvorlig sundhedsrisiko
 • Svært overvægtige med BMI >35
 • Førtidspensionister
 • Immunsupprimerede og deres husstandskontakter efter lægelig vurdering
 • Børn på 2-6 år
 • Gravide i 2. og 3. trimester
 • Sundheds- og plejepersonale med tæt kontakt til personer i særlig risiko for et alvorligt forløb med influenza
 • Børn og voksne med andre alvorlige sygdomme, hvor tilstanden ifølge lægens vurdering medfører, at influenza udgør en alvorlig sundhedsrisiko

 

Personer over 82 år (født før 15. januar 1940) får tilbudt en særlig højvalent influenza-vaccine i år.

OBS OBS OBS: Er du tidligere vaccineret mod lungebetændelse – Pneumovax, så skal du først have en ny vaccine efter 6 år. Denne vaccine skal IKKE gives hver år lige som influenza-vaccinen.

Influenza vaccination af børn mellem 2-6 år

Børn inden for målgruppen 2 til og med 6 år kan tilbydes denne vaccination gratis i sæsonen 2021/2022. Hvis barnet ikke er blevet influenzavaccineret før, skal der gives to doser med fire ugers interval. I de tilfælde hvor et barn skal have to doser, men fylder 7 år inden anden dosis kan administreres, kan anden dosis fortsat administreres gratis.

I skal ringe til klinikken og bestille en tid til vaccination af jeres barn.

I kan IKKE bestille tid over hjemmesiden/min læge app. Det vil være mulige at bestille tid fra uge 43.

Information fra Sundhedsstyrelsen:

Vaccination mod influenza til børn gives som en næsespray, der sprøjtes op i hvert næsebor. Denne vaccine er specielt udviklet og godkendt til børn.

Vaccinen er en såkaldt levende, svækket vaccine, ligesom vi kender det fra MFR-vaccinen.

Levende svækkede vacciner indeholder hele viruspartikler – i dette tilfælde viruspartikler fra fire forskellige influenzastammer, der er behandlet, sådan at de ikke kan give sygdom hos raske personer.

Den vaccine, der gives som næsespray, må ikke gives til børn, der er allergiske over for de aktive stoffer eller et af de andre indholdsstoffer i vaccinen. Den må heller ikke gives til børn, der er allergiske over for gentamicin (en type antibiotika) eller for æg eller æggeproteiner. Vaccinen bør desuden ikke gives til børn med alvorligt svækket immunforsvar (fx børn med akut leukæmi) eller børn, der behandles med immunhæmmende medicin (fx højdosis kortikosteroider), eller med salicylater. Desuden bør den ikke gives til børn med svær astma eller kompromitteret vejrtrækning.

De hyppigste bivirkninger forbundet med influenzavaccination gennem næsespray er milde og varer ikke længe. Bivirkninger kan være tilstoppet eller løbende næse, hovedpine, feber, muskelsmerter og nedsat appetit. Risikoen for alvorlige bivirkninger, såsom allergiske reaktioner, er meget lille og på niveau med andre børnevaccinationer.

 

Vi tilbyder influenza vaccination til selvbetalere fra d. 25 oktober 2021.

pris er da incl vaccination og vaccine 300 kr.

Vi modtager kontant betaling og mobilpay

 

Pneumokok vaccinen kan gives til personer over 65 år gratis. Ring for tidsbestilling.

 

Lægehuset tilbyder ikke længere rejsevaccination. Vi får flere og flere opgaver fra hospitalerne, og er derfor nødt til at prioritere vores kerneydelse. Desuden dækker den offentlige sygesikring ikke rejsekonsultationer, og derfor har vi valgt at både rejsevejledning og rejsevaccination overgår til de private vaccinationsselskaber samt udvalgte apoteker, der tilbyder denne service.

Børnevaccinationer, influenzavaccination og øvrige vaccinationer i forbindelse med kronisk sygdom er fortsat en vigtig del af vores daglige opgaver.